Πρωινός Τύπος (25/10): «Ο ΠΑΟΚ ήταν σε άλλο γήπεδο για ένα ημίχρονο»

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ - LIVE SPORT

Σε μία μέρα που μάθαμε ότι για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου ευθύνεται αποκλειστικά ο Λουτσέσκου, Ο ΠΑΟΚ στη δίνη της απόφασης που προκάλεσε κύμα γέλωτος, ήταν σε άλλο γήπεδο απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα όπως η Πλζεν. Έκανε ένα από τα χειρότερα ημίχρονα τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα, που ούτε στα φιλικά δεν είχε κάνει και δίκαια βρέθηκε να χάνει με 2-0 από μία ομάδα που έκανε απλά τα βασικά στον αγωνιστικό χώρο. Σε επίπεδο προσώπων πολλά μπορεί να πει κανείς για παίκτες που δεν αποδίδουν, αλλά δεν είναι της παρούσης. 

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και ίσως να κατάλαβε τι διακυβεύεται μετά την αποβολή του Ντουέ, δημιούργησε φάσεις, πάτησε περιοχή και έφτασε κοντά στο γκολ. Όλα άλλαξαν όταν γέμισε η περιοχή της Βικτόρια με τον Τσάλοφ στο ματς, ένα έξτρα κορμί στη μεγάλη περιοχή. Σίγουρα θα έπρεπε νωρίτερα να ανεβάσει στροφές για να πιέσει περισσότερο. Τι σου είναι όμως το ποδόσφαιρο; Σε μία φάση οι Τσέχοι έφτασαν μία ανάσα από το 0-3 με τον Κοτάρσκι και 30 δευτερόλεπτα μετά έρχεται το 1-2 από τον Τισουντάλι... Ο ΠΑΟΚ σε μία κάκιστη μέρα του κατάφερε να μη χάσει και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε αυτό το κομμάτι της σεζόν. Κέρδισε ουσιαστικά με αυτή την ιοσπαλία και τον κακό του εαυτό και τη χαλαρότητα που έβγαλε στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1247949_proinos-typos-25/10-pos-tha-stathei-o-alonso-meta-ta-hthesina-o-paok-itan-se

 

Πρωινός Τύπος (25/10): «Ο ΠΑΟΚ ήταν σε άλλο γήπεδο για ένα ημίχρονο» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 25, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.