Λουτσέσκου: «Είναι ευκαιρία να ξεμπλοκάρουμε». Η ανάλυση του προπονητή του ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο πρώτο του σχόλιο μετά το ισόπαλο 2-2 του ΠΑΟΚ με την Βικτόρια Πλζεν, αναφέρθηκε στο κάκιστο πρώτο ημίχρονο που έκαναν οι παίκτες του αλλά και την ευκαιρία που προσφέρει ο τρόπος που ήρθε η ισοπαλία για να ξεμπλοκάρουν το μυαλό τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ένα από τα χειρότερα ημίχρονα που θυμάμαι τον τελευταίο χρόνο, χωρίς αυτοπεποίθηση, ένταση. Τους δίναμε τη δυνατότητα να μας πιέσουν, να βρουν δύο εύκολα που μας έριξαν ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση. Στο ημίχρονο είπαμε “Τι κάνουμε παιδιά; Το παιχνίδι είναι χαμένο. Πάμε να αντιδράσουμε, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε πλέον”.

Έτσι σιγά σιγά χτίσαμε την αυτοπεποίθηση μας, τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν με το μέρος μας. Δείξαμε στο φινάλε τελικά την αντίδραση που έπρεπε για να πάρουμε την ισοπαλία.

Ίσως η αποτυχία που είχαμε στο να περάσουμε στο Champions League να μας… μπλόκαρε το μυαλό στην Ευρώπη. Τώρα είναι η ευκαιρία να ξεμπλοκάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι μια αρχή στην Ευρώπη ο σημερινός βαθμός, πρέπει να στρέψουμε άμεσα την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

https://inpaok.com/840346/loutseskou-einai-efkairia-na-xeblokaroume/

 

Λουτσέσκου: «Είναι ευκαιρία να ξεμπλοκάρουμε». Η ανάλυση του προπονητή του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.