Η απόδοση των παικτών. Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με την Βικτόρια Πλζεν

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με την Βικτόρια Πλζεν.

Κοτάρσκι: Είχε κάποιες σημαντικές αποκρούσεις, δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο 0-1, ασθενής επέμβαση και ευθύνη στο 0-2.

Ότο: Ξεκίνησε με ένα λάθος που δε στοίχισε, το πάλεψε στο αριστερό άκρο σε άμυνα και επίθεση αλλά δεν μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω.

Κεντζιόρα: Σε σετ παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερα θέματα, άφησε πάντως κενά στα ριμπάουντ των αντιπάλων και τελικά στα γκολ που πέτυχαν

Κόλεϊ: Αποτελεσματικός στα ψηλά με κεφαλιές, είχε επίσης άσχημα αντανακλαστικά όταν η μπάλα επαναφερόταν από αποκρούσεις. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς έπαιξε μπροστά και παραλίγο να σκοράρει σε 2-3 φάσεις.

Σάστρε: Ήταν λειτουργικός και αρμονικός στη δεξιά πτέρυγα, δεν έλειψαν όμως οι ολιγωρίες που στοίχισαν. Δεν μπόρεσε όμως να ανακόψει τον Άντου στη φάση του 0-2, από την πλευρά του ξεκινά και το 0-1.

Καμαρά: Συνεπής σε πολλά σημεία του γηπέδου, είχε αναχαιτίσεις, καλές μεταβιβάσεις και αλλαγές παιχνιδιού. Προσπάθησε να πατήσει περιοχή, να βοηθήσει στη δημιουργία, είχε τελειώματα, πιστώνεται την ασίστ με κεφαλιά στο 2-2 του Μπάμπα.

Μπακαγιόκο: Όχι πολλά πράγματα, με αργές αντιδράσεις και κινήσεις, δεν έδωσε την οντότητα που χρειαζόταν στο κέντρο.

Τάισον: Από λάθος του στο κέντρο ξεκινά η φάση του 0-2, κλείστηκε καλά από τους αμυντικούς και δε βρήκε πολλούς χώρους για να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους. Έχασε μια καλή ευκαιρία στο 65’.

Κωνσταντέλιας: Επιχείρησε κάποιες ποιοτικές προσπάθειες που συνήθως δεν κατέληγαν σε ουσία, θα έπρεπε να είναι πιο αποφασιστικός στις ενέργειές του, χλιαρά τα τελειώματά του.

Ζίβκοβιτς: Έτρεξε, έδωσε καλύψεις αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει δημιουργικά την ομάδα του, μέτριες οι εμπνεύσεις του, είχε λάθη.

Μπράντον: Πολλά τρεξίματα, λίγη ουσία από τον Ισπανό φορ που πάντως ήταν πολύ μόνος μέσα στη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Δεν έχει ακόμα αγωνιστικό ρυθμό.

Σβαμπ: Έδωσε πιο καθαρό μυαλό στο χώρο του κέντρου με τις κινήσεις και τις ενέργειές του.

Ντεσπόντοφ: Δυσκολεύτηκε στο ένα εναντίον ενός, βοήθησε με τα στημένα και τη σέντρα-ασίστ για το 1-2 του Τισουντάλι.

Μπάμπα: Φάνηκε ότι δεν ήταν έτοιμος να παίξει, δεν είχε πολλές δυνάμεις, επειδή όμως είναι ο Μπάμπα, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 93’!

Τισουντάλι: Κινήθηκε αρκετά μέσα και έξω από την περιοχή, κυνήγησε μπάλες, πέτυχε ένα ωραίο γκολ για το 1-2 με κεφαλιά.

Τσάλοφ: Μπήκε ως δεύτερο φορ, είχε 2-3 τελειώματα αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

https://inpaok.com/840360/i-apodosi-ton-paikton-233/

 

Η απόδοση των παικτών. Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με την Βικτόρια Πλζεν Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.