Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Βοήθησαν οι αλλαγές αλλά δεν έγινε η ολική ανατροπή. Ο Δικέφαλος του Βορρά πίεσε, σκόραρε δύο φορές με τις αλλαγές του να τον βοηθούν σε υπερθετικό βαθμό, αλλά η κλεψύδρα είχε αδειάσει μη προλαβαίνοντας να φέρει τούμπα το παιχνίδι.

Κοτάρσκι: Δεν φέρει ευθύνη στο 0-1 των Τσέχων, καθώς ο Χαβέλ ήταν ανενόχλητος στην μικρή περιοχή. Στο 0-2 της Πλζεν απέκρουσε το σουτ του Άντου αλλά οι στόπερ του τον εξέθεσαν μην παίρνοντας το ριμπάουντ. Στην επανάληψη επενέβη σωτήρια στο 83΄γλυτώνοντας το 0-3 για τον Δικέφαλο.

Κόλεϊ: Δύο κακοί υπολογισμοί με την μπάλα στα πόδια, οι οποίοι δεν στοίχισαν. Στα ψηλά, για ένα ακόμα παιχνίδι σχεδόν ανίκητος. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο 20λεπτό προωθήθηκε γεμίζοντας την περιοχή.

Κεντζιόρα: Ο «μοιραίος» του 0-1 της Πλζεν, καθώς έχασε τόσο τον Άντου στην πρώτη κεφαλιά, αλλά είναι και αυτός που καλύπτει τον Χαβέλ. 

Σάστρε: Μπορεί επιθετικά να ήταν αρκετά καλός από τα δεξιά, παρ΄όλα αυτά αμυντικά εκτέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις. Τόσο στο 0-1 χάνει τον Καντού, ο οποίος κάνει ανενόχλητος την σέντρα, όσο και στο 0-2 δεν μπόρεσε να ανακόψει τον Άντου.

Ότο: Δεν έκανε αρκετά ανεβάσματα, όπως συνηθίζει. Αμυντικά δεν ήταν καλός, αλλά δεν εκτέθηκε τόσο, καθώς οι Τσέχοι επέλεξαν την δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ για να επιτεθούν. καλό σουτ Ότο στο δεύτερο ημίχρονο

Καμαρά: Από τους ελάχιστους διασωθέντες. Σχεδόν αλάνθαστος, προσπάθησε για 90 λεπτά, έτρεξε αλλά χάθηκε μετά από ένα σημείο. Είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2 με μακρινό σουτ και τον τερματοφύλακα της Πλζεν να τον νικάει.

Μπακαγιόκο: Για δεύτερο σερί αγώνα, που ξεκινάει βασικός είναι από τους αδύναμους κρίκους της ομάδας τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Σοβαρό λάθος στο 55, που κινδύνεψε να στοιχίσει και αντικαταστάθηκε δικαίως νωρίς.

Κωνσταντέλιας: Προσπάθησε, δημιούργησε και ελίχθηκε όπως συνηθίζει αλλά δεν υστέρησε και αυτός στην τελική προσπάθεια, με αποκορύφωμα το αδύναμο πλασέ προς το τέλος του παιχνιδιού σχεδόν εξ επαφής.

Ζίβκοβιτς: Αρκετά κινητικός από τα δεξιά, ορισμένες φορές απελπιστικά μόνος χωρίς βοήθειες. Κέρδισε την κόκκινη του Ντουέ στο 70ο λεπτό, ενώ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα πέρασε ως δεξί μπακ. Κάνει την σέντρα, από την οποία προέρχεται η ισοφάριση του ΠΑΟΚ.

Τάισον: Από δικό του παιδαριώδες λάθος γίνεται το 0-2 της Βικτόρια Πλζεν στην αντεπίθεση, ενώ επιθετικά για ένα ακόμα ματς δεν πήρε η ομάδα αυτό που περιμένει από τον Βραζιλιάνο. Είχε την μεγαλύτερη έως τότε ευκαιρία του ΠΑΟΚ στο 65 με τον Γεντλίτσκα να του λέει όχι.

Τόμας: Στον πρώτο του αγώνα μετά από 2 μήνες στην βασική 11αδα, πάλεψε ανάμεσα σε 3 στόπερ, ήταν αρκετά καλός, χωρίς όμως να δημιουργήσει κίνδυνο για την εστία του Γεντλίτσκα. 
 
Οι αλλαγές:

Σβαμπ: Μόλις μπήκε άλλαξε αρκετά η εικόνα επιθετικά του ΠΑΟΚ. Κινήθηκε ανάμεσα στις γραμμές, δημιουργώντας ανισορροπία στην άμυνα των Τσέχων. Είχε μία καλή ευκαιρία να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι, αλλά αστόχησε.

Ντεσπόντοφ: Ήταν αρκετά κινητικός τόσο από την δεξιά πλευρά όσο και από τα στημένα, βελτίωσε αισθητά την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Έκανε την ασίστ στο 83΄για το γκολ του Τισουντάλι στο 1-2.

Μπάμπα: Με το που μπήκε, έκανε αρκετές σέντρες βοηθώντας αρκετά τον ΠΑΟΚ στο επιθετικό κομμάτι, καθώς αμυντικά δεν χρειάστηκε. Ο «χρυσός» σκόρερ στις καθυστερήσεις κάνοντας το 2-2 στο 92ο λεπτό.

Τισουντάλι: Η πρώτη του σημαντική φάση ήταν το 1-2 με κεφαλιά μειώνοντας στο 83΄για τους ασπρόμαυρους. Στο επόμενο ακριβώς λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Τσάλοβ: Είχε μία μεγάλη φάση στο 76ο λεπτό, από πάσα του Ντεσπόντοβ, αλλά ο Γεντλίτσκα τον νίκησε από κοντά. Βοήθησε αρκετά γεμίζοντας την περιοχή.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1247780_i-kritiki-ton-paikton-toy-paok-boithisan-oi-allages-alla-den-egine-i-oliki

 

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Βοήθησαν οι αλλαγές αλλά δεν έγινε η ολική ανατροπή. Ο Δικέφαλος του Βορρά πίεσε, σκόραρε δύο φορές με τις αλλαγές του να τον βοηθούν σε υπερθετικό βαθμό, αλλά η κλεψύδρα είχε αδειάσει μη προλαβαίνοντας να φέρει τούμπα το παιχνίδι. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.