Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Πλζεν. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης


 Το αποψινό (24/10, 19:45) παιχνίδι κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για την League Phase του Europa League, έχει χαρακτήρα τελικού για τον ΠΑΟΚ, μετά τις δύο ήττες στα ισάριθμα… πρώτα ματς του ομίλου.

Στα της ενδεκάδας, Σε πρώτο πλάνο είναι ο Μπάμπα Ράχμαν, ο οποίος θα βρεθεί σε καθεστώς διαχείρισης το επόμενο διάστημα δεδομένου πως έγινε αναγκαστική αλλαγή στην OPAP Arena μετά από το σφίξιμο που ένιωσε στον προσαγωγό. Το πιο πιθανό σενάριο, για να μπορέσει ο Γκανέζος αμυντικός να παίξει με τον ΟΦΗ στην Τούμπα την Κυριακή, είναι απέναντι στους Τσέχους να παίξει ξανά (όπως στην Νέα Φιλαδέλφεια και τον Βόλο) ο Γιόνι Ότο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Σε αυτό το ενδεχόμενο, σημαίνει πως ο Ζοάν Σάστρε θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και στα δεξιά της άμυνας παίρνοντας την θέση του συμπατριώτη του, αφού εκτός ευρωπαϊκής λίστας ειναι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Τζόναθαν Γκόμες.

Ο Ομάρ Κόλεϊ διεκδικεί φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας και στο πλευρό του Τόμας Κεντζιόρα, έχοντας δείξει εξαιρετικά δείγματα μέχρι τώρα με καλές τοποθετήσεις και ψυχραιμία στις μεταβιβάσεις του. Όπως αντίστοιχα και ο Καμαρά που αγωνίστηκε αλλαγή κόντρα στην ΑΕΚ προβάρει φανέλα βασικού, αφού στο ντέρμπι της Κυριακής δεν ήταν στο 100%. Πιθανότερος παρτενέρ του Καμαρά στα χαφ, φαινεται ότι ειναι ο Μαγκομέντ Οζντόεφ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Σε ότι αφορά την τριάδα μεσοεπιθετικά όλα δείχνουν επιστροφή Κωνσταντέλια που μοιάζει ακόμα πιθανή αφού ο Μουργκ ειναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ενώ σημαντικές ειναι οι πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ, με τον Λουτσέσκου να ψάχνει τροπο για να τον… ενεργοποιήσει σε επίπεδο γκολ και ασίστ. Στον «τελικό» με την Βικτόρια Πλζεν δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη πιθανή συμμετοχή του Μπράντον Τόμας στην ενδεκάδα.

https://www.sfina.gr/etsi-tha-paixei-o-paok-kontra-stin-plzen/


Πάση θυσία νίκη σε παιχνίδι – τελικό!

Συντάκτης: 

https://www.sfina.gr/pasi-thusia-niki-se-paichnidi-teliko/

Έτσι θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Πλζεν. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.