Η απόδοση των παικτών

Το INPAOK αξιολογεί την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σάλκε στο Veltins Arena και την ισοπαλία με 1-1.
Γλύκος: Ελέγχεται για ένα λάθος στο 85′ που θα μπορούσε να στοιχίσει, αλλά σε όλο το ματς ήταν άκρως θετικός και με 2-3 εντυπωσιακές επεμβάσεις, η τελευταία στο 95′, που κράτησε το Χ για τον ΠΑΟΚ.
Κίτσιου: Έπαιξε με θράσος απέναντι στον Κολάζινατς και είχε καλή παρουσία παίζοντας όλη τη δεξιά πλευρά. Σταθερός αμυντικά, με σωστά ανεβάσματα, όχι όμως και τόσο καλές σέντρες. Θα μπορούσε και να σκοράρει, αν ήταν πιο προσεκτικός.
Κρέσπο: Εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του ματς, είτε ως στόπερ είτε ως αριστερό μπακ, όταν μεταφέρθηκε εκεί. Μόνο θετικές επεμβάσεις και απομακρύνσεις από τον Ισπανό αμυντικό.
Μαλεζάς: Με εξαίρεση μια στημένη φάση που έχασε τον Νάλντο, και παραλίγο να δεχθεί γκολ ο ΠΑΟΚ, ο Έλληνας αμυντικός ήταν σταθερή αξία στο κέντρο της τριάδας των στόπερ της ομάδας.
Πούγγουρας: Λογικό άγχος για τον νεαρό, ο οποίος πάντως είχε καλές στιγμές απέναντι στα μεγαθήρια που αντιμετώπιζε, ενώ έσωσε την ομάδα του με προβολή πάνω στο γραμμή στο τέλος.
Σάχοφ: Προσπάθησε να κάνει πολλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά. Πάτησε περιοχή, κάλυψε χώρους, απέφυγε τα λάθη.
Τσίμιροτ: Έτρεξε και βοήθησε σε πολλά σημεία του γηπέδου, βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να ελέγξει το χώρο του κέντρου και να κάνει κλεψίματα για να βγει μπροστά.
Ουάρντα: Στο μεγαλύτερο μέρος που αγωνίστηκε ήταν ποιοτικός στις κινήσεις και τις ενέργειές του. Κάποιες φορές έκανε το κάτι παραπάνω, ενώ στο δεύτερο μέρος η απόδοση του έπεσε κάπως και αντικαταστάθηκε.
Μυστακίδης: Έπαιξε ως αριστερο μπακ-χαφ καλύπτοντας όλη την πλευρά. Λογικό ήταν να βοηθήσει περισσότερο επιθετικά, παρά αμυντικά, έστω κι αν προσπάθησε. Χάνει τον Σεπφ στη φάση του 1-0, αλλά ήταν ο δημιουργός του 1-1, με σέντρα από την πλευρά του.
Τζάλμα: Είχε φρεσκάδα στις κινήσεις του και καλές ενέργειες αλλά, ως συνήθως, του στοίχιζε το καθαρό μυαλό στην τελική απόφαση.
Κουλούρης: Απασχόλησε την αντίπαλη άμυνα, είχε καλές κινήσεις μέσα και έξω από την περιοχή. Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης (έστω κι αν χρεώθηκε αυτογκολ), σκόραρε άλλη μια φορά όντας οριακά οφσάιντ, είχε τελικές προσπάθειες.
Ενρίκε: Δεν έδωσε το κάτι παραπάνω που περιμέναμε στο διάστημα που έπαιξε. Φάνηκε να παίζει εγωιστικά αλλά και ανώριμα δεχόμενος μάλιστα και μια κίτρινη κάρτα.
Μπίσεσβαρ: Έδωσε ηρεμία και φρεσκάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ. Πρόλαβε να βγάλει κάποιες πάσες, αλλά όχι κάτι παραπάνω.
Πέλκας: Έδωσε ενέργεια στη δεξιά πλευρά του Δικεφάλου στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.
http://inpaok.com/339863/η-απόδοση-των-παικτών-36/
Η απόδοση των παικτών Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 23, 2017 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.