Συναίνεσε η ΑΕΚ; Ο τέταρτος διαιτητής του ΟΑΚΑ Αρ.Διαμαντόπουλος κάλεσε πριν το ματς τους Β.Δημητριάδη-Χρ.Καρυπίδη και τους ενημέρωσε ότι τα δελτία υγείας 12 παικτών του ΠΑΟΚ είναι αθεώεητα.Γκάφα ολκής ή δολιοφθορά;

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και με ποιο δικαίωμα ο διαιτητής ξεκίνησε τον αγώνα επιτρέποντας να παίξουν ποδοσφαιριστές χωρίς κάρτα υγείας!
Δεύτερον εάν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές και έχανε το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είχε βάσιμες ελπίδες κερδίζοντας στην τελευταία αγωνιστική να πάρει την δεύτερη θέση! Τώρα εάν η ΑΕΚ κάνει ένσταση ο ΠΑΟΚ θα χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά και θα πάει και - 3 βαθμούς που σημαίνει ότι δεν έχει ελπίδες για την δεύτερη θέση.
Ο ΠΑΟΚ έκανε λάθος και έπρεπε να τιμωρηθεί! Η τιμωρία του θα ήταν η συντριβή στο γήπεδο, παίζοντας με τους εναπομείναντες 11 ποδοσφαιριστές όπως ορίζει και ο νόμος. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστών χωρίς δελτία υγείας. Ο ΠΑΟΚ χάνοντας το παιχνίδι στο γήπεδο λόγω της γκάφας που έκανε, θα είχε βάσιμες ελπίδες στην τελευταία αγωνιστική κερδίζοντας τον Άρη να πάρει τη δεύτερη θέση. Όπως μαθαίνουμε όμως η ΑΕΚ συναίνεσε να γίνει το παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δελτίο υγείας. Φτάνει να φανεί εάν αυτό που έκανε η ΑΕΚ είναι  εκ του πονηρού δηλαδή κάνοντας ένσταση μετά το παιχνίδι να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ εκτός από το παιχνίδι και με - 3,ώστε να είναι αδιάφορη η τελευταία αγωνιστική και να πάρει την δεύτερη θέση στα χαρτιά".

Γκάφα ολκής ή δολιοφθορά;

Γράφει ο αναγνώστης Π.Γ.:

"Για να είναι μία απλή γκάφα λίγο δύσκολο. Πιο πιθανό να πρόκειται για καλά οργανωμένο σαμποτάζ, γιατί στον ΠΑΟΚ συνεχώς αποκαλυπτονται υπεξαιρεσεις στην μπουτίκ, απολύσεις λογιστών, διαρροές εγγράφων που ανώνυμος προσκομισε στην ΕΕΑ. 
Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς από κακές διοικητικές επιλογές είναι γεμάτος από περιττά στελέχη με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου που δεν αγαπάνε τον σύλλογο αλλά μόνο το χρήμα, γι'αυτο είναι ικανοί για όλα!"

Η αλφαβήτα

Ο Ιβάν έχει πληρώσει δεκάδες εκατομμύρια και τα στελέχη του είναι ακόμα στο νηπιαγωγείο και δεν έχουν πάει ακόμα στο σχολείο που λέει και το ρεμπέτικο. 

Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά οτι δεν γνωρίζουν οτι τα φωνήεντα είναι επτά και τα δελτία είναι το Α και το Ω!

Περίεργο έως ύποπτο

Η ιστορία έχει αποδείξει οτι στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλές κερκοπορτες που διαχρονικά κάποιοι εκ των έσω τις ανοιγοκλεινουν, όπως το μυθικό πορτάκι της θύρας 4,όταν οι χουλιγκανοι αποφάσιζαν να μπουκάρουν στον αγωνιστικό χώρο.

Πάντως προκαλεί απορίες και υποψίες ένα τέτοιο γεγονός ειδικά αυτή την περίοδο που ο ΠΑΟΚ αναμενόταν να δικαιωθεί στο CAS. 

Απορία

Ο διαιτητής γιατί επέτρεψε στους 12 παίκτες του ΠΑΟΚ που είχαν αθεώεητα δελτία υγείας, να αγωνιστούν χθες στο ΟΑΚΑ; 

Τα λεφτά δεν είναι ευτυχία

Γράφει μπαρουτοκαπνισμένος ποδοσφαιρικός παράγων στη "Δίκη":

"Υπήρχε ποτέ περίπτωση ομάδα του Αστεριου Μπέλλα, του Αχιλλέα Μπεου, του Γιώργου Παντελάκη, του Βίκτωρα και του Θωμά Μητροπουλου κλπ να πάθει ποτέ τέτοιο κάζο;
Ούτε μία στο εκατομμύριο, γιατι οι μπαρουτοκαπνισμενοι παράγοντες και τα "παλιόπαιδα τα ατίθασα" της πιάτσας ξέρουν καλά και πως να... τρυπάνε και πώς να μην τους τρυπάνε!
Αντίθετα τα golden boys και oι γιάπηδες κάνουν μόνο για το Instagram".

Μια επιστολή που δεν έφτασε ποτέ

Πριν τρεις μήνες ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Γ.Παναγόπουλος είχε στείλει μία πολυσέλιδη ανοιχτη επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη με την οποία του περιέγραφε αναλυτικά τα λάθη, τις παραλείψεις και τα σκάνδαλα (από υπόθεση Λουκα μέχρι την ΕΕΑ!) που ταλαιπωρούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την εποχή του Χάρη Σαββίδη μέχρι σήμερα.

Αν οι υπεύθυνοι των γραφείων της ΠΑΕ του την είχαν παραδώσει, τότε είναι σίγουρο οτι η κερκόπορτα των δολιοφθορών θα είχε κλείσει και θα είχε αποφευχθεί ο νέος εξευτελισμός  με τα αθεωρητα δελτία υγείας! 
Συναίνεσε η ΑΕΚ; Ο τέταρτος διαιτητής του ΟΑΚΑ Αρ.Διαμαντόπουλος κάλεσε πριν το ματς τους Β.Δημητριάδη-Χρ.Καρυπίδη και τους ενημέρωσε ότι τα δελτία υγείας 12 παικτών του ΠΑΟΚ είναι αθεώεητα.Γκάφα ολκής ή δολιοφθορά; Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.