Κάντε ένσταση, σας παρακαλώ…

Ο Θόδωρος Χαστάς γράφει για τη “βόμβα” των αθεώρητων δελτίων
Η είδηση είναι φρέσκια και δε γίνεται να περάσει ασχολίαστη καθώς ακολουθεί και επισκιάζει την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ. Όντως, ο ΠΑΟΚ δεν υπέβαλλε τα θεωρημένα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών του πριν την έναρξη του αγώνα, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ. Όντως, η ΑΕΚ έχει δικαίωμα ένστασης.
Η πρώτη ανάγνωση έχει να κάνει με το χοντρό λάθος που έγινε από πλευράς ΠΑΕ, αν είναι κάποιος -συγκεκριμένα- υπεύθυνος, αν είναι αμέλεια ή κάτι άλλο. Λόγω του προχωρημένου της ώρας είναι δύσκολο να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Είναι σίγουρο ότι η υπόθεση θα εξεταστεί, θα ξεκαθαρίσει και θα αποδοθούν οι ευθύνες.
Η άλλη ανάγνωση έχει να κάνει με τη στάση της ΑΕΚ. Η οποία ήταν ενήμερη για το θέμα πριν καν αρχίσει το ματς, αλλά το διέρρευσε μετά το -στραβό για αυτήν- αποτέλεσμα. Για ένα ζήτημα που ίσχυε -μιας και το λάθος του ΠΑΟΚ ήταν συνεχές για όλα τα ματς του Ιουλίου- τόσο στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τον Ολυμπιακό.
Το διέρρευσε για να δείξει ότι μπορεί αλλά δε θέλει ή για να κόψει αντιδράσεις στην περίπτωση που το κάνει; 48 ώρες έχει διορία άλλωστε. Μπορεί να τα ζυγίσει τα δεδομένα.
Αν με ρωτάτε, θα προτιμούσα 1000 φορές να προχωρήσουν τη διαδικασία. Να δω τη συγκεκριμένη ομάδα να κερδίζει τον ΠΑΟΚ για άλλη μια φορά στα χαρτιά. Να “κλέβει” κάτι χωρίς να το αξίζει. Θα νιώσω μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Ίσως έτσι ισοσταθμιστεί η ξεφτίλα που νιώθω επειδή μια ομάδα τόσων εκατομμυρίων, τέτοιας ιστορίας και τόσου κόσμου γίνεται έρμαιο κάποιων ανίκανων ή στημένων…
Twitter: Thodoros Hastas
Instagram: theohastas
Κάντε ένσταση, σας παρακαλώ… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.