Ακύρωσε καθαρό γκολ του Άκπομ ο Μακέλι Η φάση του 31ου λεπτού που σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο

Ο Τσούμπα Άκπομ σκόραρε στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, αλλά ο διαιτητής Μακέλι ακύρωσε το καθαρό του γκολ, χωρίς καν να περιμένει το VAR.
Ο ΠΑΟΚ στον τελικό της δεύτερης θέσης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ήταν έτοιμος να κάνει το 0-1 με τον Τσούμπα Άκπομ στο 31ο λεπτό, αλλά ο διαιτητής Μακέλι από την Ολλανδία, είδε φάουλ του Άγγλου επιθετικού του ΠΑΟΚ στον Οικονόμου. 

Ο Ροντρίγκο Σοάρες βρήκε τον Μπίσεσβαρ, με τον Ολλανδό να βρίσκει με την μία τον Άκπομ και ο Άγγλος επιθετικός θέλοντας να πάρει σωστά την μπάλα μπροστά του, έβαλε το σώμα του μπροστά από τον Οικονόμου. Τον απέφυγε καλύπτοντας τον χώρο του και μετά το πρώτο κοντρόλ σκόραρε με αντίπαλο τον Μπάρκα για το 0-1. 

Παρότι το γκολ φαινόταν καθαρό με γυμνό μάτι, ο διαιτητής Μακέλι υπέδειξε φάουλ υπέρ της ΑΕΚ, κάτι που δεν φάνηκε από το ριπλέι που είδαμε. 

Επίσης το σημαντικό λάθος του διαιτητή που δείχνει ότι φταίει 100%, δεν είναι τόσο το φάουλ που λανθασμένα υπέδειξε κατά του Άκπομ, αλλά ότι δεν περίμενε να τελειώσει η φάση και να συμβουλευτεί το VAR.
https://www.paok24.com/tsoumpa-akpom/153480/akyrose-katharo-gkol-tou-akpom-o-makeli
Ακύρωσε καθαρό γκολ του Άκπομ ο Μακέλι Η φάση του 31ου λεπτού που σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.