Μάγκας ΠΑΟΚ, «χρυσή» ισοπαλία χωρίς γκολ στο ΟΑΚΑ!

Ακόμα ένα βήμα για τη δεύτερη θέση, έκανε ο ΠΑΟΚ μένοντας στο ισόπαλο 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής των play off της Super League.
Οι «ασπρόμαυροι» τον βαθμό που πήραν διατήρησαν το πλεονέκτημα των τριών βαθμών από τους «κιτρινόμαυρους» και πλέον θέλουν έναν βαθμό στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη για να κλειδώσουν την παρουσία τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τον αγώνα αρκετά νωχελικά, πράγμα που έδωσε τη δυνατότητα τους γηπεδούχους να πάρουν την κατοχή της μπάλας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ΑΕΚ μέχρι το πρώτου 20λεπτο να επισκέπτεται απειλητικά την περιοχή του Πασχαλάκη, χωρίς ωστόσο κάτι περισσότερο. Από εκεί και μετά, οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα ανέβασαν την απόδοση τους και ισορρόπησαν την εικόνα του αγώνα.
Μάλιστα, η άνοδος των «ασπρόμαυρων» έφερε στο 30ο λεπτό το γκολ του Άκπομ, με τον Ολλανδό διαιτητή πάντως να το ακυρώνει σωστά λόγω επιθετικού φάουλ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε και άλλα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με το ισόπαλο 0-0 να οδηγεί τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η έναρξη του δεύτερου μέρους συνδυάστηκε με την αλλαγή συστήματος για την ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι. Το 4-2-3-1 επανακαθόρισε τα δεδομένα, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ ωστόσο να μην μπερδεύονται και να διατηρούν εύκολα τους αντιπάλους τους μακριά από τα γκολπόστ του Πασχαλάλη. Με την πάροδο του χρόνου, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν την πίεση τους με τους, χωρίς να καταφέρουν κάτι συγκεκριμένο. Με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να επιτεθούν και τους φιλοξενούμενους να αντέχουν, με εξαιρετική αγωνιστική τακτική, φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν όλα τους τα επιθετικά χαρτιά, με το ισόπαλο 0-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι (48’ Βέρντε), Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμόες (76’ Αραούχο), Μάνταλος, Κρίστισιτς, Λόπες, Λιβάγια, Ολιβέιρα.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Εσίτι, Μαουρίσιο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (74’ Λημνιός), Τζόλης (74’ Στοχ), Άκπομ (66’ Σφιντέρσκι).
https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/magkas-paok-chrusi-isopalia-choris-gkol-sto-oaka/
Μάγκας ΠΑΟΚ, «χρυσή» ισοπαλία χωρίς γκολ στο ΟΑΚΑ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 15, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.