Κριτική ΠΑΟΚ: Ολικό μπλακ άουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Το SDNA καταγράφει την ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στον αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ 5: Μέχρι και τη στιγμή των γκολ του ΟΦΗ η εστία του ουδέποτε είχε απειληθεί. Οι όποιες φάσεις του ΟΦη κατέληγαν ψηλά άουτ. Όλα αυτά μέχρι και το 76' εκεί όπου οι Κρητικοί βρήκαν δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά με τους Φούντα και Σαλσέδο να σκοράρουν με τον Κροάτη πορτιέρε να φέρει ευθύνη και στις δύο περιπτώσεις, αφού δεν είχε καλές αντιδράσεις. 
 ΟΤΟ 6: Ένα καλό πρώτο ημίχρονο και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Θα μπορούσε να έχει και ασίσ στο δεύτεροτ, όμως το γκολ του Τισουντάλι ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Πάντως η απόδοσή του έπεσε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο όπως και συνολικά του ΠΑΟΚ.  

ΓΚΟΜΕΖ 6: Δεύτερο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ, πρώτο στην Τούμπα. Δεν ήταν αρνητικός έχοντας να αντιμετωπίσει τον Σενγκέλια από την πλευρά του. Είχε κάποια ορισμένα αβίαστα λάθη σε πάσες κυρίως, όμως έβγαλε και καλές συνεργασίες, πάτησε περιοχή, θα μπορούσε να σκοράρει και σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο. Όλα αυτά και γι' αυτόν στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο δεν φάνηκε επιθετικά με τον ΟΦΗ να παίζει αρκετά από την πλευρά του βάζοντάς του προβλήματα. 

ΛΟΒΡΕΝ 6: Μπήκε στην ενδεκάδα και δεν βγαίνει. Στη μοναδική φορά που έχασε μία κεφαλιά από τον αντίπαλό επιθετικό ο ΟΦΗ απείλησε με σουτ του Σενγκέλια, ενώ στο πρώτο γκολ των Κρητικών ο Φούντας είχε πιο γρήγορα αντίδραση από αυτόν στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. 

ΚΟΛΕΪ 6: Ισχύει πάνω κάτω ότι και για τον Κροάτη στόπερ. Μέχρι και το 75ο λεπτό δεν υπήρχε κάτι που να τους απειλήσει η εξέλιξη του αγώνα όμως ήταν διαφορετική από εκείνο το σημείο και έπειτα. 

ΣΒΑΜΠ 8: Ορεξάτος, με καλές επαφές με την μπάλα, χωρίς λάθη, με πολλά τρεξίματα και έχασε δύο καλές στιγμές για να πετύχει και γκολ. Από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ. 

ΟΖΝΤΟΕΦ 7: Καλό παιχνίδι από τον Ρώσο. Έκανε πολλή αθόρυβη δουλειά με κλεψίματα κερδισμένες δεύτερες μπάλες. Δημιουργικά δεν φάνηκε τόσο. 

ΜΟΥΡΓΚ 6: Ένα κλικ πιο κάτω από τους μεσοεπιθετικούς του ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε σε αρκετές περιπτώσεις να παίξει πιο απλά και πιο γρήγορα. Είχε τελική να σκοράρει. Χάθηκε στην μετριότητα συνολικά του Δικεφάλου, ενώ η παρέμβασή του στο σουτ του Τάισον στο 86' στάθηκε αφορμή για να ακυρωθεί το γκολ που πέτυχε ο Βραζιλιάνος. 

ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ 7: Καλή η παρουσία του, σε ένα πρώτο ημίχρονο που τα πάντα γινόντουσαν από αυτόν. Σαφώς και το χάιλαιτς της παρουσίας του ήταν το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ. Άφαντος στο δεύτερο ημίχρονο. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ 7: Η μπάλα δεν τον ήθελε παρά το γεγονός πως υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που έδειχνει πως δεν είχε αντίπαλο όταν αποφάσιζε να επιτεθεί. Από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ. Έπεσε η απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο. 

ΤΙΣΟΥΝΤΑΛΙ 7: Κινητικός, με πίεση και ωραίος συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Του ακυρώθηκε ένα γκολ αφού υποδείχθηκε σε οριακή θέση οφσάιντ. Θα μπορούσε να έχει κι άλλες φάσεις, αν δέχονταν περισσότερες τελικές πάσες σε αρκετές περιπτώσεις που είχε καλές τοποθετήσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν του έρχονταν η μπάλα. 

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Αυτή τη φορά οι αλλαγές του ΠΑΟΚ δεν του βγήκαν. Τάισον και Τόμας μπήκαν πρώτοι στο παιχνίδι στο 66ο λεπτό. Ακολούθησαν οι Ζίβκοβιτς και Καμαρά στο 77' και ο Μπάμπα στο 80'.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1248846_kritiki-paok-oliko-mplak-aoyt-sto-deytero-imihrono

Κριτική ΠΑΟΚ: Ολικό μπλακ άουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Το SDNA καταγράφει την ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στον αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.