Κωνσταντινίδης: «Χάσαμε ευκαιρίες να κλειδώσουμε το ματς και μετά χάλασε όλη η εικόνα». Οι πρώτες δηλώσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη, άμεσου συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ με 1-2.

Αναλυτικά το σχόλιό του στην κάμερα της NOVA:

«Είχαμε αρκετές πιθανότητες να τελειώσουμε το παιχνίδι με τρεις, τέσσερις ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0, αλλά δεν το κάναμε. Ισοφαριστήκαμε από μια φάση που δημιούργησε ο ΟΦΗ και μετά χάλασε όλη η εικόνα. Έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Όταν λείπει ο προπονητής από τον πάγκο φυσικά όλα είναι διαφορετικά. Δε σημαίνει τίποτα αυτό το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια έως το φινάλε. Πολλοί βαθμοί που θα κερδηθούν ή θα χαθούν. Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει στα επόμενα ματς».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1248856_konstantinidis-hasame-eykairies-na-kleidosoyme-mats-kai-meta-halase-oli-i-eikona

 

Κωνσταντινίδης: «Χάσαμε ευκαιρίες να κλειδώσουμε το ματς και μετά χάλασε όλη η εικόνα». Οι πρώτες δηλώσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη, άμεσου συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ με 1-2. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.